2012. július 15., vasárnap

Bye bye zsír 0. nap

Sziasztok!
Azért jelentkezem nektek ezzel a bejegyzéssel, hogy hátha kedvet kap még valaki.
Elhatároztam ugyebár, hogy most nekilendülök és legyilkolom a kilókat :D Így hát a mai, nulladik napon próbáltam rákészülni lelkileg is (mert, hogy ez is nagyon fontos! és nagyon nagy segítség, hogy van mögöttem, aki támogat és tartja bennem a lelket) és testileg is. Mindenhol azt olvashatjuk, hogy fúú nagyon nagyon fontos a soooook folyadék bevitel! Naná, ez elméletben meg is van csak én se iszok eleget, ezt azzal akarom megelőzni, hogy magam elé teszek egy nagy flakon vizet, hogy téged meg egy másik ugyan ilyet ma megiszlak. Megspékeltem még egy kis almaecettel ami elősegíti a szír bomlását....az íze persze borzalmas számomra de valamit valamiért!

És nem mellékes, hogy egy 4 napos diétát fogok most tartani. Azért is jelentkezem vasárnap este ezzel mert ha valaki holnap olvassa ezt a bejegyzést még mindig be tudja szerezni a hozzávalókat és letudhatja ezen a héten az egészet úgy, hogy a hétvégéje már szabad!
Nagyon fontos, hogy a csodát nem várhatjuk a diétától. Vagyis igen, de csak ideig-óráig. Ugyanis a diéta elsősorban az izmunkat emészti fel, onnan fogyunk először és nagy hirtelen látványos lehet ugyan, de ez vissza fog kúszni. Bármennyire is nehézkes a kezdet muszáj sportot is belevinni.
Na de erről most nem írok többet.

Ennek a 4 napos diétának a lényege, hogy meg van adva, hogy mit ehetsz....nyilván. Minden nap ugyan azt kell enned, ugyan abban a mennyiségben de te döntöd el, hogy mit mikor vagy mivel kombinálva. Plusz a sok folyadék természetesen víz, vagy zöld tea, semmi cukrozott lötyi(!!!)

2 dl paradicsomlé
10 dkg párizsi
10 dkg sajt
10 dkg túró
1 db főtt tojás
2 dl joghurt vagy kefír
1 db grapefruit vagy alma vagy narancs bár szerintem ez igazán helyettesíthető szezonális gyümölccsel mint például egy kis dinnye vagy egy-két sárgabarack mérettől függően

Szóval ez lenne a mintaétrend, szerintem annyira nem vészes főleg, hogy csak 4 nap az egész. Persze nem azt várom el tőle, hogy 5 kg minusz legyen sőt semmi nagy dolgot nem várok tőle igazán egyedül azt, amire viszont tökéletes lesz mégpedig a gyomorszűkítésre.

Ne feledjétek soha ne egyél jóllakásig mert akkor tágul a gyomrod és legközelebb többet kell berakni, hogy megint megteljen! ;) Csak piciket és lassan!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése