2012. november 3., szombat

Csodaszer 3 ~ vazelin

Sziasztok!

Napok óta szörnyen ki van száradva a szám, de tényleg brutális szinten. Cserepes volt és ráncos, mint egy öreg néni arca. Égett és vörös volt ha beszívta vagy lekopott róla az ajakápolóm. Vastagon használtam mint mindig és mégsem segített, ez így ment három napja. Aztán jött az ötlet, hogy mi van ha már lejárt az ajakápolóm szavatossága és azért nem segít? Elég régóta társam, és nem elképzelhetetlen. Elég kevés volt már benne így nyugodt szívvel váltam meg tőle. De akkor mit tegyünk a számmal, ami már szétszakadt, vérzett és már sebes is kezd lenni.
És akkor bevillant! Vazelin!!
Nyúltam is ezért a fehéres színű, szagtalan kenőcsért és vártam  hatást.

Ma délelőtt kentem be vele először, aztán megint és megint és megint. Nem tudom hanyadjára kentem már be vele a számat de tapasztalható a javulás. Nincs mű érzete a számnak, elkezdtek lejönni a kicserepesedett, sebes részek. Igazán jobbat nem is használhattam volna. Persze tudom sokan ellene vagytok mert kőolaj származék, és én se állandó társamnak tekintem, főleg ilyen területen mint száj, de ha villámgyors segítség kell akkor igenis alkalmazni fogom. Esetleg ha valaki ilyen cipőben jár mint én, de mégsem akar ehhez a termékhez nyúlni még tanácsolni tudom neki a mézet, ez most jutott az eszembe : )

A vazelin persze sok más dologra is felhasználható, ezért is írtam csodaszerként.
Bármi ami beragadt, ráragadt leszedhető vele : D
Ha a körömlakkunk kupakjának a csavarós részét bekenjük vele elkerülhetjük a beszáradást, illetve azt, hogy a kupak ráragad az üvegre.
Amit abszolút tapasztalatból tudok még írni az az, hogy a rakoncátlan szempillákon igenis tud segíteni. Nekem hosszú és a külső szemcsücsöknél nagyon csálé szempilláim vannak, egy időben göndörítővel próbáltam megregulázni őket, de szinte alig tudtam az összeset belepasszírozni. Aztán kipróbáltam a vazelint, este kentem kicsit a szempillákra és pár nap múltán azt vettem észre, hogy erőteljesebbek lettek, ezáltal jobban "formázhatóak", ha egyszer belenyomtam őket a göndörítőbe és elvégeztem a procedúrát úgy is maradtak, nagy meglepetésemre! Úgyhogy ha valaki szintén akarattal rendelkező szempillákkal van megáldva és uralkodni akar felettük, használjon vazelint! : )
És természetesen a kiszáradt sarokra, könyökre, kezekre és mint olvastátok szájra gyors segítség!
Ha a lábatokat kenitek be akkor zoknit rá estére ha a kezeteket akkor pedig egy rossz kesztyűt és egy este alatt szépen helyrepakolja a bőrt.
Olvastam még, hogy a műszempillát is könnyedén le lehet vele szedni, erről nem tudok nyilatkozni.

Nektek van valami jó, illetve rossz tapasztalatotok a vazelinnel kapcsolatban?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése