2013. március 25., hétfő

Nyárra bomba leszek 5 - egészséges élet morzsa + gyümölcs variációk

Sziasztok!

A diétázás számomra nem csak a megadott egy bizonyos étrendet követő, csökkentett kalória tartalmú étkezést jelenti, hanem a megfontolt, átgondolt, eltökélt és tudatos, egészséges táplálkozást. Egy olyan étrendet, ami a maximumot tudja kihozni belőlem minimális kalóriaszámmal.

Ezt egyáltalán nem egyszerű megtartani, bármennyire is azt hinné az ember. Nekem sincs még kifejlett étkezési szokásom. Egyelőre a kísérleti fázisban vagyok, de mindent elfogok követni azért, hogy létrehozzam a számomra ideálisat.
Sajnos azt tapasztaltam magamon, hogy az egészséges táplálkozás és a diéta kicsit kéz a kézben járnak, hiszen függnek is egymástól. Az egészséges életmódba beletartozik az, hogy nem kezdek el este 9kor zsíros kenyeret enni cukorral megszórva.
Alkatomat tekintve örökkön örökké oda kellesz figyelnem arra, hogy mit és mikor eszek, így a fogyókúra számomra szóba se jöhet. Egy kúrával nem lehet végleges és hosszan tartó eredményt elérni. Egy kúra maximum arra jó, hogy ne csak beleférj abba a ruhába, amit xy esküvőjén akarsz felvenni, hanem még enni is tudj benne úgy, hogy kényelmes maradjon. 

Most már értem mit jelent az, hogy a teljes életedet megváltoztatja az, ha egészséges életet akarsz élni.

És, hogy ne higgyétek azt, hogy ezt csak salátamajszolással lehet elérni, hoztam pár képet igazán guszta gyümölcskompozíciókról amik tökéletesek lehetnek tízóraira vagy uzsonnára esetleg reggeli kiegészítőként.
favorit!! nagyon guszta
egy oszlop = egy tízórai
Igaz nem néz ki diétásnak, de szerintem bogyós gyümölcsök turmixából könnyen elkészíthető :)
Vagy itt van hozzá a recept :)
Natúr joghurt felhasználása

Remélem sikerült egy kis tavaszt és örömöt hoznom a napotokba. Nálunk megint havazott és rettenetes hideg van, így elkel egy kis nyári hangulat. Még ha csak képekben is.
Kíváncsiak vagytok a további fejleményekről az étrenddel kapcsolatban?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése