2013. április 17., szerda

Wishlist

wishlist

A cím magáért beszél : ) az első kívánságlistámat láthatjátok, az utóbbi időkben ezek jöttek össze igazán, a tökéletes darabokért kutatok : )

Szeretnék egy jó kis farmer, térd felett érő nadrágot, amit már ki is néztem a C&A-ban, úgyhogy ez már meg is van, csak be kell szerezni : )
Természetesen táskából soha nem elég! Nyárra egy krémszínű kis táskát szeretnék amit kézben és vállon is tudok hordani, tudni illik képes vagyok nem az egész házat magammal vinni, csak egy telefont, pénztárcát, bérletet és kulcsot...meg esernyőt.
Keresem még a tökéletes bőr/műbőr átmeneti kabátot. Zöld vagy fekete színben szeretnék, nade nem ezt a tucat, "minden második Juliska ebben rohangál és a citromsárgától a liláig az összes színben megtalálható" fajtát.
Nyári szaladgálós szandál, kell ezt magyarázni? Kényelmes, kis szép, rohangálós.
Régóta szeretnék egy igazán szép karórát, fehér bőr/műbőr szíjjal. A fémrész lehet ezüst színű vagy arany, de semmiképpen nem műanyag pántú.
Egy jó farmer ing és sötét farmer nadrág tökéletességét nem kell magyarázni, ez a kettő dolog az szerintem ami a legnagyobb fejtörést tudja okozni nekünk nőknek. Ismétlem a TÖKÉLETES farmernadrág, talán az ing még nem is annyira...hát tervezett már olyat ember, aki eltalálta azt, ami nekünk pont kell?
A kép jobb oldalán pedig sportos cuccost láthattok, ezt nagyon nem hiszem, hogy ragozni kéne sportmelltartó, sport nadrág hosszú, térd...jöhet : D Elsősorban sporthoz szeretnék beszerezni ilyen darabokat, de az igazat megvallva régóta szeretnék egy bokánál gumis melegítőnadrágot, amit fel lehet venni szalonnasütéskor pl.
Illetve még egy két cicanadrágot szeretnék beszerezni, mert itthon illetve páromnál azt szeretem a legjobban viselni, hiszen kényelmes.

Nektek miből áll az aktuális wishlist? Van valami ami után kutattok régóta, de még nincs meg az igazi?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése