2013. május 2., csütörtök

Anyák napi ajándék ötletek

Nemsokára itt van az anyák napja, ti tudjátok már mit adtok neki?
Hoztam nektek pár  DIY ötletet, ha még mindig tanácstalanok lennétek : )

Pohár illetve lábas alátét, ki mekkorát csinál.
Kartonpapírra, cérnára, tűre illetve valamilyen anyagra lesz szükséged. Ez az anyag lehet egy régi póló is amit szét vágsz. Az elkészítés pofon egyszerű, ahogy a képek is mutatják : )

Jó ötlet még egy különleges váza is, a kép csak példa igazából a fantáziátokra van bízva.
Amit láttok az egy műanyag flakon, ami le lett fújva és tojáshéj darabkákkal lett díszítve. De ti üvegvázát is festhettek akrilfestékkel akár.

Ez az én kedvencem! Vászontáska textilfestékkel díszítve. Ez a táska nagyon praktikus mivel kicsire összehajtható ezáltal könnyedén magunkkal tudjuk vinni. Nem muszáj a szívecske motívumot festeni, ötletes az utoljára óvodában alkalmazott "almát kettévágunk, befestjük a belsejét és azzal nyomdázunk" technika is, igazán szép a végeredmény! (ilyet fogok én is csinálni : ))

Kávézós anyukáknak: színes "kocka"cukor. Ételfesték és kinyomó forma szükséges hozzá.

Süthettek is neki valami finomat. Ez a szivárvány tora vagy muffin igazán különleges.

Ilyen vagy ezekhez hasonló karkötő még véletlenül se fog szembe menni velük az utcán! A színek és a gyöngyök variálása csak a fantáziátokon múlik, na meg persze az anyukátok stílusán : )

Egy varrós anyuka biztos nagyon örülne egy ilyen átalakított kis mindenes tojásdobozkának. : )

Ékszeres doboz, amit te csináltál! Hobbiboltban minden beszerezhető hozzá. Különböző formájú és nagyságú fa dobozok közül tudsz majd választani és decoupage ragasztóval szalvétákkal díszítheted.

Ti mit fogtok adni anyukátoknak?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése