2013. június 9., vasárnap

pictures*6

Sziasztok!
Sajnos nagyon el vagyok havazva, de azért néha néha próbálok nektek írni bejegyzést. Fejben már sok terv megvan, hogy milyen bejegyzések lesznek!! : ) Jön majd teszt, hajszínmegőrzés, pakolás....de mindezek előtt hétfőn a manikűrvadász!

Most pedig egy újabb képes bejegyzést hoztam nektek.

Szerintem nagyon szép : )
Ötletes ajándék : ))
Ha nem is mindent, de az életemet nagyban befolyásoló dolgot. : )

Legyen szép napotok!! : )

4 megjegyzés:

 1. A második képpel kapcsolatban tegnap épp arról beszélgettem barátnőmmel, hogy muriból el kellene végezni egy szabó tanfolyamot, mert szeretnék megtanulni varrni :D Az ilyen dolgok vonzanak, amikor lehet kreatívkodni, saját kezűleg ^^

  Az ajándékötlet sem rossz, lehet kipróbálom majd :) A tervekkel kapcsolatban pedig annyi, hogy a hajszínmegörzős posztot várom, nálam sajnos ez egy örök probléma.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én is gondolkoztam már a szabó-varró tanfolyamon, szoktak is a közelemben meghirdetni, minden tekintetben hasznunkra válhat, még ha csak egy nadrág szárát akarjuk beszűkíteni, akkor is : )

   Engem is érdekelnek az ilyen dolgok : ) már próbálkoztam a varrógéppel, de egyelőre hanyagoljuk egymást : D másban élem ki magam : )

   A hajszín meg...nekem is. : D A vörös már csak ilyen : D

   Törlés
 2. Pont most lettem készen egy hasonló pasztelles fonott karkötővel, mint ami az első képen van. :D Csak én kihagytam a láncot belőle. =)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nekem is nagyon tetszenek : ) a múltkor láttam a kreatív hobbiba ilyen színes hm...láncokat? Szóval a színes részét : D már csak láncot kéne hozzá keríteni, bár biztos van az is ott : )

   Raksz majd fel róla képet? : )

   Törlés