2013. június 4., kedd

Summertime TAG

Sziasztok csajok!
Viki az I MADE IT! I LOVE IT! blog írója, felkért, hogy töltsem ki én is a blogján található nyári TAG-et, amit én szívest örömest meg is teszek : ) Mindig szívesen olvasgatom mások válaszait, de eddig még nálam nem láttatok ilyet. Szeretnétek több TAG-et látni nálam?

Na de akkor lássunk is neki : )
 

 1. Nyáron, hajmosás után, magától szárad a hajad, vagy megszárítod?

  Legtöbbször magától szárad. Eredetileg hullámos hajam van, de eléggé megviselte a sok festés. Ebből adódik az oroszlánsörényem, amit minden egyes szárításnál megcsodálhatok. : D Viszont furcsa, hogyha hajmosás után kifésülöm a hajam és csak hagyom megszáradni, akkor is ez a sörény köszönt vissza a tükörben, úgyhogy bármennyire is hülyén hangzik, ha szeretném természetes göndörségét megőrizni a hajamnak úgy, hogy az ki is néz valahogy, akkor nem fésülöm ki hajmosás után. De sajnos már így is szükséges rágöndöríteni vagy közben be-bevizezni, hogy szép legyen így elég időigényes a "csak hagyom megszáradni" is.
 2. Fagyi vagy jégkrém?

  Fagyi : ) Ha van akkor mindig Velencei álom + valami : D
 3. Szoknya vagy rövidnadrág?

  Rövidnadrág.
 4. Tenger vagy tópart?

  Mind a kettő : ) A tenger a homokos part, forróság és a végtelen víz miatt, a tópart pedig a sajátos hangulat, sátorozás, bográcsozás/szalcsi sütés miatt.

 5. Hányas faktorú naptejet használsz?

  Ha semmi barnasággal indulok neki a nyárnak akkor 30assal kezdek és szépen haladok 20ig. Ha viszont alá alapozok egy kis szolival akkor elég 25el kezdeni.
 6. Kedvenc nyári parfüm?

  Jaaj, hát a parfüm téma nálam nem egyszerű, erről írtam már párszor : D Szerencsére a "nyári illatom" még néhol kapható. Cindy Crawford Waterfalls
 7. Kedvenc kiegészítő a nyárra?

  Viki a napszemüveget írta, és első gondolatra én is ezt írtam volna, de ez nálam már alapkellék nem csak kiegészítő. Mindig jön velem mert amint egy kis nap előbújik rögtön veszem fel mert alig látok : D Olyan vagyok, mint egy vakond. Úgyhogy igazából nincsen kedvenc nyári kiegészítőm. Talán ha lenne egy szuper, hozzám illő szalmakalapom, akkor az lenne. : D
 8. Saru vagy flip-flop?

  Saru. Csak felkapom és szaladok. : )
 9. Kedvenc nyári sport?

  Úszás ömm...a futás nem éppen nyári sport de télen elég nehezen kivitelezhető a szabadban : D
 10. Kedvenc fesztivál?

  Hát én igazán nagy fesztiválozó tudnék lenni, ha lenne rá keretem. Én csak koncertre járok bulizni, a disco nálam ki van zárva. A nagyobb fesztekre nem jutok el ugyan, de itt nálunk Miskolcon szokott lenni a Gyár fesztivál, amire mindig sikerül meghívniuk a magyar kedvenceim nagy részét ; )
 11. Hova mész nyaralni?

  Nincsen hosszabb nyaralás tervbe véve, inkább csak ilyen egy-egy napos kiruccanások a közeli strandokra, plusz a sátorozás.

Ha tetszett nektek ez  a TAG töltsétek ki Ti is! Hátha ideér a nyár is hozzá : ))
Apropó, érdekelne titeket körmös Step by Step?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése