2013. augusztus 26., hétfő

Pink kaviáros köröm

Sziasztok!

A mostani körmömet hoztam el nektek. Kipróbáltam végre a kaviáros manikűrt és nagyon tetszik! Igaz nem az egész körmömet borítja a kis bogyesz, de talán így még strapabíróbb a mani, hiszen szombat délelőtt óta fent van és egy sem esett le : )


Nektek tetszenek a kaviáros manikűrök?

10 megjegyzés:

 1. Ebben a formában nagyon tetszik. Inkább ezt a manit választanám, mint a másikat, amikor összezsúfolva vannak a gyöngyök a körmön :))
  Szépek a színek :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. köszönöm szépen! örülök, hogy tetszik! : )
   én sem akartam az egész körmöm beborítani vele mert akkor biztos nem maradtak volna fent rajta és én nem szeretem a nem tartós manikat : D meg nem hiszem, hogy szép végeredménye lenne ha azt szeretném beborítani fedőlakkal. : )

   Törlés
 2. hát ez valami nagyon szuper lett! :) sokkal jobbak így a gyöngyök és a színválasztás is, ááá :) elfogadnám

  VálaszTörlés
 3. Nagyon tetszik :) Imádom a színét *.*

  VálaszTörlés
 4. De csinos!!! Egyesével rakosgattad fel? :S Nem szárad meg addig a körömlakk? Hogy volt türelmed hozzá? :)

  VálaszTörlés
 5. Köszönöm szépen lányok! : ))

  Viki: Igen egyesével raktam fel egy narancsfapálcikával, nagyon szeretem a pepecselős munkákat : D Volt már, hogy flitterrel egyesével teleraktam a gyűrüs ujjam, de akár az egészet is kiraknám, ha nem lenne túl csicsás : D Szeretek ezekkel bíbelődni : )
  Először a fehér alapszínt festettem fel és megvártam még megszárad. Aztán átlátszóval (olyannal, ami tudom, hogy nem szárad gyorsan) középre húztam egy csíkot és oda belerakosgattam a gömbiket. Aztán húztam "jobb oldalra" is, oda is beleraktam aztán "bal oldalra" is és oda is belerakosgattam. Aztán még áthúztam az egészet a bombabiztos fedőlakkommal az XXXL Shine-al és még ráhúztam egy réteg essence quick dry fedőlakkal, hogy ne tartson a száradása délutánig... : D
  Ja meg még, hogy biztosra menjek, hogy megszáradt, belemártottam a kezem nagyon hideg vízbe, ez elősegíti a lakk száradását.

  Délelőtt kezdtem el csinálni kb. 10 körül és délben már nyugodtan készülődhettem a csokifesztiválra. Lehet, hogy a másfél órás száradás soknak hangzik, de én szeretem ha a mani szép tartós, ha már bíbelődtem vele nem tudom mennyit : D

  VálaszTörlés
 6. Nem szeretem a rózsaszínt, de ez így ebben a formában nagyon nagyon <3

  VálaszTörlés
 7. húú ez gyönyörű lett!!!

  VálaszTörlés
 8. örülök, hogy tetszik csajok : )))

  VálaszTörlés