2013. december 3., kedd

Christmas blog challenge 3. Adventi tervek...

Sziasztok! 
Mára "csak" a Cbc harmadik részét hoztam nektek, ha szeretnétek ti is leírhatjátok, hogy milyen tervek vannak Adventre ide kommentbe, szívesen olvasnám őket! : ))

Elsődleges célom letudni sikeresen mind a 6 ZH-m az elkövetkezendő két hétben és még egy vizsgát is utána.
 De a száraz részt és időszakot átlépve tervben van az adventi vásár, az adventi villamosocskázás - bizonyám nekünk ilyen is van! : )) próbálok majd róla képet csinálni - kimenni Lillafüredre megnézni a karácsonyi mesevárost este - erről is tervben van pár hangulatos fotó - illetve ugyanezt megtenni D. keresztfiával, egybekötve kisvonatozással.  Kemény tornával készülni a karácsonyra, kiolvasni egy könyvet : ) és pihenni!!!
Nagy hirtelen ennyi : )Ő volt a tavalyi, belül is végig feldíszítve! : ) Az ideit is láttam tegnap, az most szép arany színű : ))

4 megjegyzés:

 1. jujj a mikulásvonatot 5 éven keresztül mi díszítettük. :D olyan hideg volt mindig. :S :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. hát azt elhiszem!!! : DD
   élmény lehet, amikor kis izéket fel felpakolnod -a mit persze kesztyűbe esélytelen csinálni - és lefagy közbe a kezed : DD

   Törlés
 2. Adventi villamosozás? Miket meg nem tud az ember, nagyon jópofa ötlet, én is felülnék rá, de még díszíteném is ^^

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen, nagyon hangulatos és a legjobb, hogy van rendes menetrendje, szóval elég sokat cirkál a városba, el lehet kapni. Ma nekem is sikerült, igaz csak 1 megállót kellett vele mennem, de már alig várom, hogy hosszabb időt tudjak rajta tölteni és végigbámészkodjam : ) Az idén méginkább adtak a hangulatra és most karácsonyi zene is szól! Nagyon szupi : )
   De a díszítést én is bevállalnám! : )

   Törlés