2014. január 28., kedd

Ajánló

Sziasztok!

Még jövőhét szerdáig tart a bolondok háza nálam, utána alszok egy napig! : D A héten szeretnék még hozni nektek egy tesztet és egy körmös bejegyzést, illetve visszatérnek a vasárnapi ruhaköltemények!
Ma viszont egy olyan ajánlót hoztam nektek, amit lehet már láttatok máshol is, ahogy a kozmetikai termékekről is több teszt születik, így erről is írhatunk többen is : )

Nemmásról lenne most szó, mint a Foodpandáról.
"A Foodpanda online ételrendeléssel és étel házhozszállítással foglalkozik. Budapesten kívül országszerte több mint 50 városban. 4 kontinens, 28 ország, számtalan város, több ezer étterem - a Foodpanda mindenki számára igyekszik elérhetővé tenni éttermek széles választékait, és a világ különböző konyháit az online ételrendelés által." olvasható a weboldalukon. 

Az igazat megvallva tökéletes célközönség vagyunk a párommal : D Sokszor tör ránk, az "úgy megennék valami finomat" érzés és mind a ketten nagyon szeretjük a pizzát, gyrost, kínait, hambikat. Széles mosoly ült az arcomra, amikor megláttam, hogy a Miskolczi Főzelékháztól is lehet rendelni, szóval normális főttételhez is juthatunk, ha éppen azt szeretnénk enni. Ötletes dolognak tartom ezt az összesítő oldalt, mivel az aktuális akciók is megtalálhatók, illetve mivel felsorolja a közeledben szállítást vállaló kajáldákat, így bőven át tudod magadban rágni a dolgot, hogy mit is kéne rendelni és nem fogsz úgy járni, mint néha mi is, hogy "ú....inkább a rockabillytől kellett volna rendelni".
Már mobil applikáción is elérhetőek, ami valljuk be talán már nélkülözhetetlen, hiszen mindenki a telefonjában tartja az életét, közösségi portálok, jegyzetek emlékeztetők, e-mail fiókok és képmegosztók között. Iphone-ra itt találjátok az applikáció elérést: KATT  de amúgy ahogy néztem az oldalt már androidra is elérhető ITT.

Ti próbáltátok már? Jó ötletnek tartjátok

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése