2014. július 1., kedd

Gwdihw ajakápolók

Sziasztok!

Ma és holnap egy-egy régóta tolódó teszttel jövök nektek.  A címből kitalálhatjátok, hogy most a cuki baglyos ajakápolókról olvashattok majd.


Nekünk kétféle van itthon, így ezekről tudok részletesebben írni.
Elöljáróban annyit leszögezek, hogy nagyon jók! Ha valami szuper ajakápolót kerestek és megengedi a pénztárcátok, hogy egy ilyet beszerezzetek, akkor mindenképpen ajánlom, ugyanis egy éjszaka alatt helyreteszi az ajkakat.

A felső egy narancsos citromos. Kibontva egyiknek sincs erőteljes illata, de ha közelebbről megszaglásszuk abszolút érezhető a narancs egy kis fanyar citrommal fűszerezve. Állagra egy nagyon lágy, krémes termék, de a melegben mégsem olvas fel.

Az alsó ananászos kiadás. Kibontva itt is úgy érezhető az ananász illat, ha közelről szimatolok, viszont ennek az illata szájra felkenve is érezhető egy picit. Az állaga másabb, szilárdabb és test melegre válik olajos állagúvá, viszont ez sem olvad meg melegben.

Abszolút meg vagyok velük elégedve, ilyen jó eddig csak a házi készítésű natúr ajakápolóm volt.
Hatalmas adag, nem is tudom meddig elég lesz! : D Van magyar facebook oldaluk, ahol mindig jelzik, ha újabb üzletben is elkezdik forgalmazni ezeket a cuki kis termékeket.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése