2015. február 2., hétfő

eBay világa #2

Sziasztok!

Most egy kicsit rendhagyó eBay vásárlásról fogok nektek írni. Viszont úgy gondolom, hogy ilyen jellegű téma is hasznos lehet valakinek. : )A párom telefonjának megrepedt a képernyője és egy kis utánanézést követően úgy döntött, hogy ő is ki fogja tudni cserélni, ezért elkezdett nézelődni a neten. Persze a legolcsóbb megoldás az eBay lett, így rendeltünk egy Samsung Galaxy S4 kijelző üveget szerszámokkal. Innen rendeltük 2000Ft körüli áron. Nagyon gyorsan megjött, már a tervezett szállítás előtt, semmi nem sérült és minden tartozék benne volt a dobozban. 

A régi telefonomról kiderült, hogy az aksija mondta be az unalmast. Úgy gondoltuk, hogy a család egyik tagjának tökéletesen jó lesz, csak egy új aksit kell szerezni hozzá. Újból az eBayhez fordultunk és a legjobb árat - 1900 Ft - találtuk meg ITT.  Németországból jön, tehát 2 vagy 3 nap alatt itt is volt, teljesen jól működik. Ez az aksi kell a Samsung Galaxy Gio, Ace és Fit telefonokba. 

Remélem segítettem ezzel a bejegyzéssel, ha másként nem is, de legalább ehhez hasonló esetekbe is eszetekbe fog jutni az eBay és megspóroltok vele egy kicsit. 

Legyen szép napotok! : )

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése