2015. október 29., csütörtök

Halloween DIY

Sziasztok!

A cím nem teljesen helyénvaló, hiszen nem csak DIY lesz benne. Mondjuk ez is attól függ, hogy kinek mi számít DIY-nak, hiszen ha a sminkek és körmök ötletét még ide vesszük, akkor belefér. : ) Egy biztos, lesz itt minden, amivel alkotásra tudlak bírni titeket! A képek a weheartit-ról vannak. 
Nem csak karácsonyra lehet mézeskalács házat csinálni ; )undi... : DJack ^_^


kedvencem!! : D
Legyen szép napotok!

6 megjegyzés:

 1. Ne haragudj, de ezek lopott képek, közöttük van egy a sajátjaim közül is.
  Ha nem veszed le őket, a blogspot szerkesztőinél jelenteni fogom az oldalad, és leszedik ők az egész blogod.
  Üdv,
  Hanna

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Jeleztem, hogy a képek a weheartitól vannak. Oda se mindenki a saját képeit tölti fel hanem összevissza. Ha jelzed melyik a tiéd és adsz hozzá linket akkor kiteszem a képhez.
   A forrást én megjelöltem, ami egy képmegosztó oldal... ugyan úgy mint a többi pictures-ös bejegyzésemnél, illetve megannyi blogon.

   Törlés
  2. Mi az, hogy a tulajdonos, akitől te a képét elloptad, jelezze azt, hogy melyik az övé és még linket is csatoljon hozzá??? Pénzt ne fizessen érte, amiért te az oldaladon más tollával ékeskedsz?

   Ember!
   Te megloptál valakit!

   Elég gyerekes dolog erről nem tudomást venni.
   Ajánlom, hogy tanulmányozd át azt, amit bemásolok neked ide:
   "Aki idegen dolgot mástól azért vesz el, hogy azt jogtalanul eltulajdonítsa, lopást követ el. A büntetés vétség miatt két évig terjedő szabadságvesztés, közérdekű munka vagy pénzbüntetés, ha a lopást kisebb értékre, vagy a szabálysértési értékre elkövetett lopást dolog elleni erőszakkal követik el."

   Teljesen mindegy, hogy egy méregdrága karórát lopsz egy üzletből, vagy egy képet az internetről, te magad BŰNCSELEKMÉNYT követsz el. Ezek a képek nem a tieid, és még csak meg sem kerested a gazdájukat, hogy megkérdezd, kirakhatod-e az oldaladra őket. Azért, mert valaki kirakja a világhálóra a saját képét, neked még nincs jogod ahhoz, hogy a megkérdezésük nélkül kitedd a saját oldaladra.

   Törlés
 2. Imádom a sminkeket, némelyik annyira fantasztikus, hogyha szembe jönne velem az utcán, akkor megijednék tőle.
  Viszont, én inkább a dekorációra és az ételekre vagyok ilyenkor rákattanva. Valamelyik nap a párom kikészült a mandarin töktől és a banán szellemtől. :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen énis inkább a kajákra vagyok rákattanva. Meg a körömökre is azért : )) A sminkeket csak csodálom, de elkészíteni sosem tudnám, nincs hozzá érzékem.

   A banán szellemek pedig olyan cukik : DD

   Törlés
 3. http://blog.fotosarok.hu/2013/08/top-10-kifogas-keplopaskor/

  Olvasgass!

  Egyszer csak rájössz, hogy a lopás bűncselekmény! Az meg egy bírót sem fog érdekelni, hogy szerinted mindenki más össze-vissza pakolgatja a képeket a neten....
  A netes képlopásokra igencsak rá fognak állni mostanában. A blogspot sem engedheti meg magának, hogy bűncselekmény pártoljon, úgyhogy ha nem szeded le a blogodról az összes lopott képet, téged innen szépen ki fognak penderíteni.

  VálaszTörlés