2016. január 27., szerda

eBay watch list *1 - ételes, italos

Sziasztok!

Az utolsó giga wishlistemben ígértem, hogy jön egy ebayes verzió is. Az igazság az, hogy annyit nézelődtem decemberben, hogy sikerült jóóó sok dolgot bepakolni a watch listbe, úgyhogy úgy döngöttem, hogy külön-külön bejegyzéssekkel jövök majd. 

A mai téma az étel és ital lesz, illetve azoknak a hordozójuk. Oda vagyok értük, egyszerűen mindet megvenném, ha világra szóló pénzem lenne, ugyanis a papírószerek és a körmös dolgok mellett a konyhai eszközök a másik szenvedélyem : D Jó nézelődés a cukibbnál cukibb dolgok között! Az árak sacc/kb, hiszen az árfolyam befolyásolja őket.
Cukorka színű termosz virág mintával - 4100 Ft

Ebben a három hipercuki színben kapható, sajnos már csak a 350ml-s kiszerelésben. Ennyiért szerintem ez az ár elég húzós, de irtó cuki és csajok, valljuk be!


Starbucks termosz - 4600 Ft

Nagyon pofás termoszai vannak a márkának, legalábbis ebay országban nagyon sokféle mutatós verzió megtalálható. Ez a fajta 3 alap színben kapható, fekete, fehér, piros. Nagyon jó a kiöntőjének a kialakítása, tuti nem fog mellé folyni az ital. Igazából nem tudom, hogy itthon milyen árban vannak ezek, sosem voltam még a kávéházban. 


Kacsás vagy macis üveg - 1000Ft

4dl folyadék fér bele az üvegbe, szerintem nagyon cuki : D A teteje sima csavarós.


Kockás termosz - 4600Ft

Nagyon csajos, nagyon elegáns termoszok, én teljesen odalennék értük, pláne az első kettőért.
Fél liter ital fér bele. A leírás szerint 6-10 óráig tarja a hőt.

My Bottle + táska - 1200Ft

A híres feliratú üveg. Lehet külön- külön is vásárolni őket. Szerintem ennek a kialakítása ugyanaz, mint fentebb a kacsás- macisé. Ennék írják, 500ml fér bele. 

Színes betétes flakon - 1500Ft

Szerintem annyira jól néz ki a képen! Bármelyik szín jöhetne! Nagyon jó megoldás, bármilyen gyümölcsöt betehetünk a kis felső részbe, az ivó része pedig akár sportoláshoz is kiváló. 800ml fér el benne.


Szarvasos termosz - 3600Ft

Aaaannyira cuki *-* teljesen oda vagyok érte! Szerintem nagyon mutatós termoszok. Sajnos csak 250ml fér bele, szóval szintén rablásnak érzem kicsit.

Üveg alakú üveg?? : D - 750Ft

Bocsi, nem jutott jobb szó az eszembe. : D  olyan kis pofásak! 550ml fér bele, ami az árhoz szerintem teljesen jó. Azt írja, hogy sportoláshoz is jó, azért kíváncsi lennék folyik-e.
Szilikon teafilter - 300Ft

Aki sok szálas teát iszik, annak megéri beruházni erre a hiper cuki szilikon teatartóra. 


Ebédes csomag - 7500Ft

Habár az ára húzós, egy teljes csomagot kapunk érte. Két részes doboz, egy leves tartó, kanál, evőpálcika és mindez egy zárható táskában. Szerintem nagyon praktikus.Minion ételes szett - 6800Ft

1től 4 részesig lehet rendelni, a négyes szett kerül 6800 Ftba, az egyes 3000. Nagyon cuki!

Ételes csomag - 8000Ft

Szintén egy horro árú szuper csomag. Az ételes két emeletes, amelyből az egyik szint középen meg van felezve. Tartalmaz még egy evőpálcikát és egy 3decis vizes üveget.Három emeletes ételes- 4700Ft

Sima, 3 emeletes ételes. mikrózható és fagyasztás álló. 

Emeletes pöttyös ételes - 8000Ft

3 és 2 emelettel is rendelhető. Szerintem nagyon mutatós és tartja a hőt. Nem "buci" táskába, ahol inkább felfele lehet terjeszkedni, tökéletes lenne. Átlátszó ételes - 1100Ft

Válaszható, hogy 3 részre legyen-e osztva a belseje vagy egy nagy tér legyen. Mikrózható, sima ételes. 


Egy terű ételes - 1150 Ft

Egy nagy tér, rajta egy picit fehér, amelyben egy kanál is található. Lehetne szebb a kinézete, akkor jobban megvennének vele, hiszen ennek egész elfogadható az ára is. Hello Kitty termoszos ételes - 5500Ft

Tudom, hogy sokan nagy HK fanok vagytok, így mindenképpen bele akartam ezt rakni. Szerintem nagyon szép a kivitelezés, és praktikusnak is néz ki. Ahhoz képest, hogy termoszos és ezt a márkát horror áron is tudják árulni, szerintem egész barátságos ez az összeg érte.
4 belsős ételes kanállal - 2600Ft

Zöld és piros színben kapható, 4 porciós ételes. Nekem nagyon tetszik, főleg, hogy külön leves tartó is van benne fedővel.4 részes ételes - 2600Ft

Ez igazából majdnem ugyanaz, mint a fenti. Ugyanúgy van benne külön leves tartó, szintén négy különálló fakk van benne és árban is ugyanannyi.  Itt kék, fehér és rózsaszín változatban találjátok meg.Remélem tetszett nektek ez a bejegyzés, elég nagyra sikeredett.

Ti szeretitek a konyhai kütyüket?

3 megjegyzés:

  1. Nem folyik az üveg alakú üveg. Szilikon tömítés van a kupakban és emiatt jól zár.

    VálaszTörlés
  2. Nekem folyik az üveg alakú üvrg :/ és a kupakja is kicakkozza a táskám papírrészlegét

    VálaszTörlés