2016. április 8., péntek

Glamour heti giga zsákmány 2016 tavasz

Sziasztok!
A címet olvasva lehet az volt az első gondolatotok, hogy milyen heti?? miről beszél ez? 

Az igazság az, hogy nekem egy komoly shopping hét áll a hátam mögött. Ugyanis a C&A-s újságba múlthét hétvégétől ha jól emlékszem hetedikéig tartó 25%-os kuponok lapultak. Úgyhogy ezeket kihasználva most még olcsóbban tudtam beszerezni onnan a termékeket, hiszen a Glamour újságban "csak" 20% volt. Illetve a giga jelző sem véletlenül szerepel ott. Ugyanis sikerült nagyon sok mindent vásárolnom. Az igazság az, hogy én nem vagyok egy heti szinten shoppingolós emberke, ruhákat rettentő ritkán veszek, tényleg addig hordok mindent, ameddig az jóformán le nem szakad rólam és a dolgot az sem könnyíti meg, hogy a felhozatal nem éppen az én ízlésemmel azonos. De most számomra is hihetetlen módon találtam nagyon szuper ruhákat. Na de mutatom : )


Először múlthét szombaton kóricáltunk anyával a boltokba, és a belvárostól kieső C&A-ban végre vettem magamnak egy merev szemüvegtokot. Nagyon régóta szerettem volna már egyet, itt sikerült is találnom egy kígyóbőr mintásat. Valamint vettem magamnak 10 pár fekete zoknit, mert az mindig kell. Kb. mind a kettő 2000Ft volt és ebből lejött még a 25%. Egyedül ennek a vásárlásnak nem tettem el a blokkját. 
Aztán kedden, gondoltam benézek a Plázába, felmérem a terepet, hogy a nagy emberáradatba nekem már csak villámgyorsan fel kelljen kapkodni amiket kinéztem aztán viszont látásra. 

Na és ez a nap volt számomra is hihetetlen sikeres. Még tűrhető volt a vihar előtti tömeg és a felhozatal is szuper volt. Szerintem életemben nem jártam még így, hogy egyszerre 3 nadrággal térjek haza. A világos és sötétebb farmer teljesen ugyanaz a fazon, csak más szín. Szuper jól néznek ki, feléve is! A fenti képen épp a világosabb verzióban láthattok. A piros farmer pedig szerelem volt első látásra!! Majd megmutatom outfitbe, egyszerűen szuper jó! És az extra benne, hogy a bokájánál, hátul van egy arany zipzár is. Hazajött velem még két melltartó is, a kettő együtt volt eredetileg 4590Ft. A piros farmer 7990, a másik kettő pedig 4990/db, tehát alapjáraton elég baráti áruk van (nem a pirosnak), de kuponnal összesen 16910Ftba került, úgyhogy a pénztárcám nagyon örült, egészen addig amíg át nem sétáltam a Humanicba.


Ez teljes áron volt. Viszont ez a legeslegjobb balerina, amit valaha találtam. Konkrétan ez a harmadik év, hogy megveszem. Elég széles a lábfejem, nagy is a lábam így nem egyszerű a cipővásárlás. Ez pedig tökéletesen bevált, nem nyom, nem tört fel soha, nagyon kényelmes. Szintén addig hordom, míg vállalhatatlan nem lesz és hihetetlen boldog vagyok, hogy ismét rendeltek belőle. Eredetileg nem akartam ám cipőt venni! De amikor benéztem és megláttam...aztán azt is megláttam, hogy egyetlen egy darab van a méretemből. Végül győzött a tudat, hogy amelyik itthon várt azt már totál széttapostam. Úgyhogy 6990Ftért megvettem és miiinden pénzt megért!!!Szerdán nulladik napos volt a Glamour nap a DM-el, egyértelmű volt, hogy rástartolok a közelemben lévő üzletre, szerencsére kb. mindentől távol esik így nem volt nagy tömeg, plusz a kora délutáni órák is segítettek a helyzeten. Az előző napokban is volt egy kisebb köröm bent, de mivel szerdán sem csak akciós dolgokat vettem, így ezeket is hozzácsaptam.

Egyértelmű volt, hogy ismét megveszem a Loreal Miss Manga szempillaspirálját, amit most féláron, 1500Ftért tudunk beszerezni. Az előző shopping ünnepen csaptam le rá először és a kedvencemmé vált, alig várom, hogy ismét használjam, de előtte mindenképpen elhasználom a mostanit. Valamilyen fehérítő fogkrémet szerettem volna következőnek, így megörültem, amikor megláttam a fogkrémes kuponokat. Végül a blend-a-med 3D white fress jött haza velem 300Ftért. A szokásos hajfestéket is megvettem, hiszen lassan aktuális a festés, ezeknek darabja 799Ft-ban kerül. Az új kedvenc samponom pedig a Pantene pro-v color protect and shine, amiből éppen kifogytam úgyhogy aktuális volt a vásárlás. Ez szintén teljes áron jött velem. 
Szükségem volt egy körömerősítőre is, ugyanis a régi már elfogyott és éppen pihentetem a körmeimet a nagy gél meg zselé használat miatt. Rájuk fér, hiszen bármennyire próbálom óvatosan és finomat leszedni a lakkot nem mindig sikerül, így amikor úgy érzem itt az ideje, pihentetni szoktam a körmeim. Ilyenkor szeretek ápoló és erősítő lakkokat rákenni. Mivel a krémmánián dicsérték és kupon is volt rá, így egy ezres helyett 500Ftért vehettem meg a s-he x-treme hardener lakkját. Minden Rexona termékre 25% volt, így kettőt is vettem, szeretem őket mert finom az illatuk és egész jól teljesítenek. A Gliss Kur Oil Nutritive expressz hajregeneráló balzsamjából is kifogyóban voltam, így feltankoltam az utánpótlással 600Ftért.
A maradék három termék, vagyis a két tusfürdő és a Drop of Nature mézes- tejes szappanja pedig az előző körömből van, amit instán akár láthattatok is. A cool bolossomnak irtó finom illata van, a napozás utáni tusfürdőnek pedig szintén, oda vagyok érte és a mostani jó idők nagyon meghozták hozzá a kedvem. A tusik 249Ftba a szappan pedig 299Ftba kerültek.
Végül de nem utolsó sorban épp kifogytam a szájvízből is, így az előzőleg bevált, alkohol mentes Colgate szájvizet vettem meg ismét 999Ftért.

Csütörtökön már konkrét tervvel vettem célba a Plázát, hiszen a C&A-s kalandozásom után még beszaladtam a H&M-be, hogy kinézzem mit szeretnék venni. Korán mentem, majdhogynem nyitásra ugyanis mindenképpen szerettem volna a tömeget elkerülni. Ez sikerült is, hiszen az elkövetkezendő összes helyen egyetlen egy személy volt előttem a pénztárnál, semmi várakozás, semmi holt idő, semmi feszültség nem volt.


A H&M-ben csak két csomag fehérneműt vettem (összesen 6db), elég jó anyaguk van, szépek is, az egyik hármas szett 1990 a másik pedig 2990, ezekből jött még le a 20%. Sajnos a futó felsőt, amit kinéztem elvitték...úgyhogy rögtön fizetés után startoltam át a Rossmannba. 
Ahol beszereztem a Garnier új két fázisú micellás vizét. Rettentő kíváncsi vagyok rá, az eredeti rózsaszín kupakos nagy kedvencem. Most 1020Ftért lehet a tiétek ez vagy az előző változat. 
Ezután a Tescoba vezetett az utam, ahol nagy reményeket fűztem a sportruházathoz. De csalódtam...az igazság az, hogy vagy baromi idétlen volt az, amit felpróbáltam vagy nem volt a méretembe. Minden volt csak pont az nem... Végül a leértékelt dolgok között sikerült egy rövid ujjú futó felsőt találnom, miből nagy meglepetésemre még pluszba lejött a 20% úgyhogy az amúgy is akciós 3070Ft helyett 2500 Ftért vehettem meg. Na persze a Home részleg is nagyon vonzott, kifejezetten a kis virágos bögre. Már réééges régen kinéztem a holnapjukon és nagyon reméltem, hogy kapható lesz nálunk is. Aztán ott álltam a bögrés sor előtt vagy 20 percet mert annyi szuper féle van. Végül nem engedtem a csábításnak és az eredeti tervnél maradtam, viszont a love you mum feliratú kiáltott értem...vagy inkább anyukámért. Remek lesz anyák napjára úgy érzem. És persze egy gyertya...az elmaradhatatlan gyertya : ) Most egy narancsos jött velem haza, nyári meleg estéken remélem kellemes illattal tölti majd be a szobát. Minden termékre 20% kedvezmény járt. Ide csaptam még a tengerimalacomnak vett rudakat is, ezek a müllerből vannak 300Ft/2 db. 

Végül de nem utolsó sorban bementem még a New Yorkerbe, mondhatni céltalanul, "ha találok valami felsőt megveszem" címszóval. Van nekem onnan ugyanis egy nagyon nagy kedvenc rövid ujjum és azóta se láttam megint, valamint azóta is eszik a fene, hogy miért nem vettem más színbe is akkor. De  aztán nagyon hajtott a dolog, hogy én bizony innen egy rövid ujjúval térek haza ha a fene fenét eszik is - tudni illik javarészt ujjatlanjaim vannak - úgyhogy végül egy elég basic, krémes fehér színű, sima, környakú pólót vettem meg, ami eredetileg 1290 Ft, tehát filléres, de így még 260 lejött belőle. Valamint felfedeztem, hogy nekik is van egy pici sport ruha részlegük, így rögtön el is kezdtem kutatni a nadrágok között, tudni illik én az egész Glamour napozást azzal indítottam, hogy elsődlegesen sportruházatot fogok venni...gyakorlatilag meg : DDDD na mindegy, találtam, térd alá ér, csípőnél színes kígyómintás, 4000 Ft volt akcióval. Bolond lettem volna otthagyni, mikor az eredeti tervem is az volt, hogy minimum egy edzős nadrágot veszek.

Szóval ez lett volna az én Glamour hetem...elképzelhető, hogy a holnapi napon becsúszik még egy parfüm, de ez időfüggvénye. Ezért is nem vártam meg vele ezt a posztot. Habár sír a kártyám én egyáltalán nem érzem úgy, hogy pénzszórás lett volna ez a hetem, hiszen minden - na jó pl az újabb bögre meg az újabb gyertya vagy a szájvíz nem létszükséget - amit megvettem, azért szükséges volt már. Úgy gondolom, hogy abszolút tudatosan vásároltam és nagyon örülök, hogy sikerült elkerülnöm a tömeget. 

Ti mentek még holnap is? 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése